Levering af fodevarer

For nylig havde vi Valentinsdag, så jeg besluttede at jeg ville forberede en måde for min pige. I layouter havde jeg en to-retters middag og dessert serveret i et miljø af vin og duftende stearinlys fra en vens DIY butik. En god idé - jakobsmuslinger. Meget sofistikeret skål, men også vanskelig at lave, fordi muslinger skal være godt stegte for at finde ud af dem, jeg smager.

Formexplode

Desværre er kokken fra mig ret middelmådig. I virkeligheden kunne jeg sige, at en nybegynder, fordi der ville være omkring sandheden. Han har fundet opskriften på fjerne sand støvler på internettet. Der var et problem med at forstå halvdelen af teksten, fordi alt blev oprettet på engelsk! Nå, jeg opgav ikke, jeg kastede alt i en oversætter og gik til elementet sammen med kokens intuition (som jeg virkelig ikke har. Jeg besluttede at jeg ville give disse muslinger i et grøntsags miljø. Men jeg glemte, at det også skal skrælle og skære grøntsagerne først. Han flyttede til stress, fordi der var mindre og mindre tid, og jeg var høj i baggrunden. Jeg begynder at skære grøntsager, jeg ville ikke have held og lykke, jeg fik en enkelt finger ... Nå som en stor mand gav jeg ikke op. Jeg kom op med en plan - en grøntsagskutter. Således var der utvivlsomt et hit. Ikke nok, at jeg reddede et par minutter på skæring, hidtil behøvede jeg ikke at være bange for at være ved at bruge en skærekniv. Hvis alt dette eksisterede, ville han hurtigt tage på kammuslinger. Naturligvis var alting stegt, da jeg læste opskriften fra webdelen. Men jeg glemte, at han stadig forberedte suppen. Jeg sprang hurtigt til den tætte butik for en sur suppe i en krukke og fjernede den til gryden og så krydrede den kun. Til dessert blev isen af mit eget produkt allerede lavet i fryseren. Det er godt, at jeg motiverede mig selv til at gøre det dagen før, fordi jeg ikke ville kunne gøre noget mere. Jeg må indrømme - de få sekunder, der reddede mig en grøntsagskutter, reddede min to-retters middag. Personen blev startet og alle beundringerne for mine kulinariske færdigheder.